Ett starkt intresse för bilar i Västra Götaland

Jag brukar ofta köpa och sälja en hel del gamla bilar, de bilar som jag inte får sålt, de kör jag själv och säljer så småningom till bilskrot någon stans i Västra Götaland. Jag bor i hjärtat av Västra Götaland, ja Göteborg, närmare bestämt i Hisingsbacka. Jag älskar gamla bilar, ibland kör jag finare varianter och ibland slitnare som har gått igenom mer. Vad som är skönt med den typer av bilar är att de är så billiga att köra. Man har inte i närheten av samma värdeminskning som man har på nya bilar. Här kan jag köra en bil i ett år och sälja den för en tusenlapp mindre än vad jag köpte den för. Jag brukar handla en hel del med ett företag som heter BBilmotor i Göteborg, de är starkt engagerade i äldre bilar, precis som jag. De bedriver en bilskrot i Västra Götaland, samtidigt som de har en bilbärgning i Västra Götaland. De både säljer och köper bilar. Vissa skrotas om de inte uppfyller de krav som ställs för att de ska få köra på vägarna. Bilar som går till bilskrot har fortfarande ett visst värde i det material som dessa bilar består av, det stål och plåt som bilen är gjord utav, den elektronik och den motor som sitter i. BBilmotor i Göteborg har bred erfarenhet av bilar och det är verkligen ett företag man kan vända sig till om man är intresserad av att sälja eller köpa en äldre bil eller lämna sin bil för bilskrot. BBilmotor kan det mesta inom bilar.